E-shop en mobiele applicatie thuisbezorging

Geschreven door Diffusion Menuiserie
Laatste update: woensdag, jul 12, 2023

Uw online aankopen via onze e-shop en onze mobiele applicatie kunnen bij u thuis worden afgeleverd. Als uw bestelling via onze bezorgservice wordt bezorgd, neemt onze klantenservice contact met u op zodra uw bestelling beschikbaar is om een ​​bezorgdag vast te stellen die bij u past.

Als het bestelde artikel kan worden geleverd door onze onafhankelijke bezorgservice (BPOST), ontvangt u een e-mail waarin u de verschillende leveringsfasen van uw bestelling kunt volgen.

E-shop et application mobile

15 artikel in deze categorie.
Geschreven door Diffusion Menuiserie.